fbpx

video | A văzut o pisicuță lovită de mașină și a decis să le spună șoferilor că „așa nu e bine”. Istoria micuței Tatiana, fetița care le-a dat o lecție tuturor maturilor

Cu siguranță ați auzit deja de Tatiana Carabadjac, micuța de doar 3 anișori care le-a dat o lecție importantă tuturor maturilor. Aceasta a îndemnat șoferii să nu urce la volan în stare de ebrietate și să conducă mașina atent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO a invitat-o în ospeție împreună cu mămica ei și a rugat-o să povestească tuturor ce a făcut-o să transmisă un asemenea mesaj celor care au mașini. Chiar dacă a fost inițial modestă, se pare că Tatianei i-au plăcut camerele și microfoanele pe parcurs și s-a simțit în minunat în fața lor.

Am aflat că micuța a decis să le spună șoferilor „că așa nu se poate” după ce a observat pe drum o pisică care a fost lovită de mașină. Aceasta a rugat-o pe mama să ajute împreună animăluțul, dar el nu mai putea fi salvat. Deoarece nu putea realiza intenția fetei, femeia a scris o poezie care să îi facă pe conducătorii automobilelor să înțeleagă că trebuie să respecte regulile.

Pentru intenția sa, Tatiana a fost premiată de Poliție. Aceasta a primit un ursuleț pe care l-a numit Ștefan și care i-a devenit deja bun prieten la joacă, dar și la „visuri dulci”. Chiar dacă a ezitat să ne spună în fața camerelor ce își dorește să îi aduc la iarnă Moș Crăciun, după filmări am aflat că fetița visează ca tăticul ei, care este plecat peste hotare, să revină acasă.

Ce ne-a mai povestit Tatiana și mămica ei, dar și ce poezii ne-a mai recitat aflați în materialul de mai jos.

ZUGO vă îndeamnă să ascultați ce vă spun copiii, să priviți lumea prin ochii lor
și să le oferiți siguranță oriunde s-ar afla.

Articole asemănătoare

Back to top button