fbpx

La doar 9 ani, vrea să creeze organe artificiale și să salveze vieți. Cine este micul geniu pe care au pus ochiul mai multe universități cu renume?

Laurent Simons are doar 9 ani și studiază ingineria electrică Universitatea Tehnologică din Eindhoven, Olanda. Chiar dacă specialitatea este una dificilă inclusiv pentru studenții obișnuiți, profesorii spun că tânărul se descurcă de minune.

Laurent urmează să absolvească în decembrie, iar mai multe universități celebre din lume i-au propus deja să facă doctorantura. Pe viitor, micul geniu vrea să aleagă aceeași specializare pentru a obține diploma de doctor, dar ar vrea să studieze și medicină, relatează CNN.

Acesta nu se grăbește să aleagă instituția unde va studia în continuare și își planifică mai întâi o vacanță în Japonia după ce obține diploma. Totuși, el știe deja că în viitor ar vrea să dezvolte organe artificiale și să salveze astfel viețile oamenilor.

Mama băiatului susține că succesele lui se datorează faptului că a consumat mult pește în perioada sarcinii. Chiar și așa, părinții spun că nu l-au impus niciodată pe Laurent să facă ceva ce nu își dorește.

Articole asemănătoare

Back to top button