fbpx

foto, video | Un moldovean și-a fotografiat iubita cu inelul în diverse ipostaze, fără ca ea să știe. 28 de maratoniști, implicați în cererea de căsătorie

Un moldovean și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit. Acesta și-a fotografiat aleasa inimii cu inelul, în diverse iposteze, fără ca ea să-și dea seama, cu mult timp înainte de marele eveniment. Tânărul a implicat în cererea în căsătorie și 28 de maratoniști din întreaga lume, care „au scris în kilometri” mesajul moldoveanului: „Silvia, căsătorește-te cu Nicolae”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Înainte de a o cere de mireasă pe Silvia, Nicolae Șoitu a implicat în planul său maratoniști din țări precum SUA, Ucraina, Israel, India, Marea Britanie, dar și Republica Moldova. Fiecare maratonist a alergat un kilometru, sau mai mult, formând una dintre literele din mesaj. Adunându-le, Nicolae a obținut rezultatul dorit.

Planul lui Nicolae nu s-a încheiat odată cu acest pas. Moldoveanul a ținut ca și inelul de logodnă să aibă o poveste aparte. Acesta și-a fotografiat iubita cu inelul de logodnă în diverse locații vizitate de cei doi, fără ca viitoarea mireasă să își dea seama.

Foto: Arhiva personală ea.md

Cererea în căsătorie organizată de Nicolae Șoitu poate fi vizionată mai jos.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button