fbpx

foto, video | Moș Crăciun ajunge și la copiii internați în spitale. Elevii unui liceu „s-au transformat” în eroi din basm de dragul micuților bolnavi de cancer

Elevii de la liceul „Vasile Alecsandri” din capitală „s-au transformat” în eroi din basm și au bucurat micuții bolnavi de cancer. Ei le-au pregătit colinde și „l-au adus” în vizită pe Moș Crăciun.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Melodiile au fost cântate cu multă dăruire de elevele liceului, printre care și Nicoleta Negrescu, fosta pacientă a Institutului Oncologic. La fel, acțiunii s-a alăturat și Asociația Obștească „Nepoțeii Grijulii”, care a adus daruri micuților.

„Fiind fostă pacientă a hematologiei pentru copiii, știu ce înseamnă să vină sărbătorile, iar tu să stai și să vezi doar patru pereți. Când intri în secția de oncologie te pătrund fiori, nostalgie și lacrimi, dar când vezi că suferă copii, înțelegi că trebuie să își trăiești viața așa cum este și să te bucuri din plin de ea”, spune Nicoleta Negrescu.

Tinerii îndeamnă oamenii să facă bine nu doar de sărbători, dar și în fiecare zi, deoarece există persoane care suferă și au nevoie de ajutor.

Articole asemănătoare

Back to top button