fbpx

foto, video | A obținut prima ei diplomă și ursulețul Poliției. Oamenii legii au premiat fetița de 3 anișori care a îndemnat pe Facebook șoferii să nu urce la volan băuți

Tatiana Carabdjac, fetița de doar 3 anișori care a îndemnat pe Facebook șoferii să nu urce la volan în stare de ebrietate, a fost premiată de Poliție. Micuța a primit tradiționalul ursuleț și prima ei diplomă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, mama Tatianei ne-a povestit că ideea de a lansa un astfel de îndemn a venit după ce micuța a văzut o pisică lovită de mașină atunci când merge la grădiniță. Aceasta a vrut să o ia acasă și să o ajute să se facă bine, dar, din păcate animăluțul nu mai putea fi ajutat. Așadar, micuța și mămica ei au decis să le spună șoferilor că viața lor și a celor din jur contează.

Ca urmare, polițiștii au vizitat-o pe Tatiana și, în semn de recunoștință și apreciere, dar și pentru talent, bună educaţie și spiritul civic promovat în familie, au premiat-o. Copila le-a mărturisit că atunci când se face mare vrea să poarte epoleți. Acestea fiind spuse, oamenii legii au lăsat-o pe viitoarea lor colegă să urce la volanul mașinii cu girofar și chiar să îi îmbrățișeze dulce.

Citește și: video | O fetiță roagă șoferii să nu urce în stare de ebrietate la volan: „De ce noi trebuie să stăm cu frică ca nu cumva să ne lovească?”

Articole asemănătoare

Back to top button