fbpx

foto | „Spiridușii lui Moș Crăciun” au grijă ca toți copiii să primească cadouri de sărbători. Un grup de studenți a oferit emoții și daruri copiilor bolnavi de cancer

Studenții de la Facultatea de Finanțe a ASEM au devenit pentru o zi „spiridușii lui Moș Crăciun”. Ei au vizitat copiii de la Institutul Oncologic și le-au oferit micuților emoții și daruri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tinerii au adunat bani și au cutreierat magazinele pentru a găsi cadourile potrivite. Totuși, ei ne-au mărturisit că pentru pici a fost mai importantă prezența lor acolo și emoțiile pe care le-au primit.

„Când mergeam prin magazine căutând acele cadouri care i-ar bucura pe copilași, m-am simțit împlinită și mândră de faptul că noi putem fi motivul zâmbetului lor. Am fost cuprinși de o deosebită plăcere de a fi alături de ei, de a-i felicita cu ocazia sărbătorilor de iarnă și de a-i bucura cu un cadou ce purta în sine dragostea și căldura noastră”, a declarat pentru ZUGO studenta Corina Bîrsa.

Tinerii spun că atât micuții, cât și părinții lor s-au bucurat de surpriză, iar pentru studenți această experiență a fost una deosebită, deoarece și-au dat seama că anume în astfel de momente înțelegi cât de importantă este viața și sănătatea, spun ei.

Foto: Ioan Negoita via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button