fbpx

foto | O fetiță de 5 ani care suferă de o afecțiune optică se îmbracă în prințese Disney de fiecare dată când merge la procedurile medicale

Pentru unii, îmbrăcămintea poate fi ceea ce te face să te simți în siguranță când ai de realizat un lucru important sau de „parcurs un drum lung”, atât pentru tine, cît și pentru cei din jurul tău. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lilli Durante este o fetiță în vârstă de 5 ani din Irwin, Pennsylvania, care suferă de „calea optică gliom”, o tumoare cerebrală cu creștere lentă, care afectează nervii optici. Pentru a ușura neplăcerea suferită de fată, aceasta efectuează niște sesiuni de chimioterapie. De fiecare dată când merg în sala de proceduri, micuța Lilli se îmbracă într-o ținută diferită.

Cu aproximativ un an în urmă, Lili a fost diagnosticată cu această afecțiune oculară, iar dacă tratamentul nu ar fi început la timp, fetița și-ar fi putut pierde complet vederea. Pe întreaga durată a terapiilor, fetița a purtat în jur de 30 de ținute. Medicii din spital o cunosc deja pe micuță și se adresează acesteia cu „Maiestate”.

În ciuda circumstanțelor în care se află, Lili este mereu cu zâmbetul pe buze și emană pozitivitate, fiind un exemplu pentru fiecare dintre noi.

Foto: boredpanda.com

Articole asemănătoare

Back to top button