fbpx

foto | Maratonul RunForHope: Peste 60 de participanți din șase țări au alergat cu scopul de a susține bolnavii de cancer

Peste 60 de participanți #RunForHope au parcurs cu brio distanțele de 5/10/21 și 42 km. A fost provocator, vesel, interesant și cel mai important, participanții s-au unit pentru a susține Dezvoltarea Rețelei Naționale Hospices of Hope Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Participanții din echipa #RunForHope au venit din 6 țări.

„A alerga, a pedala, a face mișcare în general este un stil mai frumos și mai sănătos de a trăi dar în momentul în care faci aceste activități alături de oameni și pentru oameni trăiești un sentiment intens de împlinire”, a menționat participantul din România, Dan Brădeanu.

Ambasadorul Britanic în Chișinău, E.S. Steven Fisher, a menționat că este un eveniment bine organizat care va ajuta la extinderea serviciilor de îngrijire paliative în cadrul echipelor care fac parte din Rețeaua Naționala Hospices of Hope Moldova din Ocnita, Taraclia, Soroca și Orhei. Prin participare la acest maraton fiecare a apelat pentru donații la prieteni și cunoștințe, astfel aceste fonduri vor permite dezvoltarea serviciilor paliative din țara.

Suporterul tradițional și participantul la distanța de 21km, Anthony Mauger a împărtășit și el experiența sa:

„Noi colectam bani pentru bolnavi de cancer. Nevoile sunt foarte mari si Hospices of Hope Moldova este chemata la orice colt de bolvani. Fiecare ajuta pentru a pleaca din acest pamant cu dureri limitate si in pace. Dar facem prevenția dezvoltând sportul in Moldova”.

Campania de colectare de fonduri continuă până pe data de 29 septembrie, donațiile pot fi făcute prin butonul DONATE NOW pe site-ul hospicesofhope.md. Toate fondurile colectate vor fi direcționate pentru consolidarea și dezvoltarea serviciilor de îngrijiri paliative în Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button