fbpx

foto | „Lumea cosmică” a ei cucerește tot mai mult. iZZY iZVNE a creat o pictură murală într-un tunel creativ din Timișoara

„Lumea ei” cosmică și creativitatea nu au granițe – e vorba de artista moldoveancă iZZY iZVNE, care știe să ne impresioneze cu fiecare pictură a sa ce cucerește iar și iar o nouă țară, un nou oraș. De data aceasta, conaționala noastră a ajuns la Timișoara, România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În orașul îndepărtat de peste Prut este renovat un tunel ce urmează a fi transformat într-un loc plin de creativitate. Mai exact, zona va prezenta o galerie de artă stradală și lucrările pictorilor din întreaga lume.

Proiectul are loc în cadrul Festivalului FISART, în care – deja de 10 ani – se organizează evenimente cu tematica arta stradală. Talentul moldovencei noastre nu a trecut neobservat – astfel, în această lună, iZZY iZVNE și-a finalizat creația, care „stă” acum mândră pe peretele din orașul român.

Tânăra ne-a destăinuit că a creat capodopera timp de patru zile, dar și ne-a împărtășit câteva imagini cu noua sa creație. Admir-o în fotografiile de mai jos:

iZZY iZVNE este una dintre #OameniiCareInspiră prin talentul său și originalitatea picturilor sale. Poți să-i admiri creațiile și să te inspiri cu dragoste pentru tot e frumos, vizitându-i pagina de Facebook (iZZY iZVNE).

Notă: ZUGO tinde să promoveze frumosul și oamenii care inspiră – dacă tu ești unul dintre ei sau cunoști pe cineva a cărui faptă merită povestită – atunci nu rata să ne scrii (pe contact@zugo.md sau pe pagina noastră de Facebook), iar noi vom împărtăși cele mai deosebite lucruri lumii întregi!

Articole asemănătoare

Back to top button