fbpx

foto | Gestul nobil al unui copil de 8 ani. Micuțul a muncit ca să plătească datoriile pe care le avea cantina şcolii

Un copil de 8 ani a plătit datoriile pe care cantina școlii le avea, astfel încât toți colegii lui să poată beneficia de masa de prânz.

Copilul, ajutat de mama lui, a confecționat aproximativ 800 de brelocuri personalizate pe care le-a vândut cu cinci dolari bucata. Într-un final, a fost acumulată suma de 4000 de dolari, scrie people.com.

Nu a fost uşor, a depus ceva efort pentru a strânge acești bani, însă satisfacţia este una destul de mare. Ideea i-a venit micuţului Keoni, care a dorit să facă ceva special în „Săptămâna bunătății” a școlii.

El s-a inspirat de la Richardback Sherman, cel care a donat mai mult de 26.000 de dolari pentru a acoperi datoria de prânz a studenților. Keoni, citat de sursa menționată, a spus că a ales brelocurile pentru că „îi plac lanțurile cheie. Arată bine la rucsac”.

În timp ce gestul băiatului a început să circule, oamenii din mai multe state diferite au cumpărat lanțurile personalizate, a spus mama sa: „Am trimis brelocuri în Alaska, Rhode Island, Minnesota, Arizona, în toată țara. A fost o singură doamnă care a spus că dorește lanțuri cheie în valoare de 100 de dolari, astfel încât să le poată transmite oamenilor. A fost absolut uimitor cât de mult a susținut comunitatea întregul proiect”.

Foto: people.com

Articole similare

Back to top button
Close