fbpx

foto | Gest emoționant pentru doctorii de la Spitalul Republican. Pacienții au adus zâmbete pe fața medicilor și le-au mulțumit pentru efort

Medicii de la Spitalul Republican din capitală, care vindecă bolnavii de COVID-19, au avut parte de o surpriză inedită în această dimineață. Un grup de pacienți care s-au tratat au decis să le mulțumească într-un mod inedit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia au umflat mai multe baloane, pe care au scris mai multe mesaje de recunoștință și le-au atașat de pod.Ca să nu fie deconspirați, pacienții au desfășurat „operațiunea” noaptea, iar când medicii au venit să îi viziteze – au fost surprinși.

„Nu ne-am așteptat. A fost un gest foarte frumos și plăcut, cu atât mai mult că aceasta au făcut-o bărbații. Ulterior am aflat că au făcut totul pe ascuns, noaptea, ca nimeni să nu bănuiască de surpriză. Le mulțumim domnilor Vadim, Dumitru, Dionisii și Ruslan pentru buna dispoziție. Vrem să spunem că deși COVID–19 ne-a schimbat viețile și totul a devenit mai sumbru, tot noi, oamenii suntem acei care putem și trebuie să ne susținem și să ne ajutăm emoțional. Chiar și aflându-ne într-o secție de COVID am putut să legăm prietenii și să ne simțim alături de pacienți ca într-o mare familie, unde fiecare face tot posibilul pentru a aduce un zâmbet în sufletul altuia”, susține șefa secției, Tatiana Burda.

Vedeți mai jos imagini din salonul cu pricină a Spitalului Republican.

Foto: Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

Articole asemănătoare

Back to top button