fbpx

foto | Ea are 105 ani, iar el – 106 și nu se mai despart de opt decenii. Cel mai longeviv cuplu din lume serbează aniversarea căsniciei

John și Charlotte au împreună 211 ani. Ei s-au cunoscut în 1934 și de atunci nu s-au mai despărțit, iar în acest an serbează a 80-a aniversarea a căsniciei lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi îndrăgostiți, care au 105 și 106 ani, sunt la fel de fericiți ca în prima zi. Aceștia sunt sănătoși și spun că cea mai bună metodă pentru a trăi o viață lungă și fericită este o căsătorie reușită.

Chiar dacă au ajuns la o vârstă onorabilă, ei țin pasul cu timpul, folosesc tehnologiile moderne, iar John nu uită de cea mai mare pasiune a vieții sale – fotbalul – și urmărește atent meciurile. Prietenii și rudele spun că soții sunt un cuplu minunat și adorabil. Pereche este un exemplu pentru ei, mai ales că a ajuns și în cartea Guinness, fiind declarați cel mai longeviv cuplu în viață, relatează CNN.

„Sunt minunați. Un exemplu de cuplu fericit, bucuroși să fie unul cu celălalt, să călătorească împreună și să își trăiască viața”, spun rudele.

În ajunul aniversării căsniciei, care va fi pe 22 decembrie, prietenii le-au făcut o surpriză și au organizat o petrecere. Cuplul a venit la eveniment într-un automobil retro, iar Charlotte a primit de la iubitul ei un buchet de flori, așa cum s-a întâmplat și în ziua nunții.

Foto: CNN, kxan.com

Articole asemănătoare

Back to top button