fbpx

foto | Au primit-o „sub aripa lor”, oferindu-i iubire. Un cuplu de gay a adoptat o fetiță cu HIV, respinsă de 10 familii

Familia e acel loc în care – indiferent de orice – îi dorești tot binele aproapelui. Asta e și despre Damian Pighin și Ariel Vijarra – un cuplu de gay care a decis să înfieze două fetițe, una dintre care este bolnavă de HIV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi s-au căsătorit în Santa Fe, Argentina, și sunt părinții a două micuțe Olivia și Victoria. Atât Ariel, cât și Damien lucrează pentru un ONG care ajută cuplurile să adopte copii „nedoriți”.

Culplul a adus-o pe Olivia în familie pe când avea doar o lună. Anterior, copila bolnavă cu HIV fusese respinsă de 10 familii, însă – după trei ani de așteptare – Ariel și Damien au reușit să o primească „sub aripa lor”.

Imediat ce au înfiat-o, îndrăgostiții au avut grijă și i-au oferit iubire micuței, iar – ulterior – au dus-o la tratament. Efortul le-a fost răsplătit, iar sănătatea Oliviei a arătat rezultate tot mai pozitive. Peste ceva timp – părinții au primit vești bune – testele au arătat că virusul nu mai era detectabil în corpul ei.

Chiar dacă nu există nicio vindecare pentru HIV, ei știau că Olivia nu va mai trebui să sufere efectele negative ale virusului și acesta nu se va putea răspândi la alții, transmite boredpanda.com.

Articole asemănătoare

Back to top button