fbpx

Cum să ai o relație de durată? Trei sfaturi de la cuplul care a aniversat recent 80 de ani de căsnicie

S-au căsătorit acum 80 de ani, dar sunt împreună de 85. John și Charlotte Henderson, cel mai longeviv cuplul în viață, au oferit în cadrul unui interviul pentru Washington Post câteva sfaturi tinerilor care își doresc o relație de durată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Nu mergeți la culcare supărați. Discutați toate problemele care vă macină înainte de somn. Nu adunați supărări și gânduri care vă frământă. În afară de asta, cei doi îndeamnă și alte cupluri să ducă un mod de viață sănătos, așa cum o fac ei.

2. Rezervați-vă timp pentru voi. Perechea nu are copii, dar a reușit să călătorească mult împreună și să trăiască momente unice. Indiferent de circumstanțe, cei doi le recomandă îndrăgostiților să lase grijile „după ușă” și să găsească timp unul pentru celălalt.

3. Nu vă grăbiți să vă căsătoriți. John și Charlotte spun că au fost împreună cinci ani înainte de a-și uni destinele. Ei au încercat să adune împreună bani pentru tot de ce aveau nevoie pentru a-și crea micul lor univers și să devină încrezuți că vor să fie împreună până la adânci bătrânețe.

Citește și: foto | Ea are 105 ani, iar el – 106 și nu se mai despart de opt decenii. Cel mai longeviv cuplu din lume serbează aniversarea căsniciei

Articole asemănătoare

Back to top button