fbpx

Au lăsat viața de oraș pentru a-și îndeplini visul. O familie din Drochia a pus pe roate o afacere cu gust de cașcaval

În perspectiva noastră, o poveste de succes este construită prin multă muncă, ambiție și perseverență, iar familia Țurcanu a demonstrat că se poate și a avut marele curaj de a schimba radical mersul vieții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De la Chișinău au venit tocmai în satul Pelinia, raionul Drochia. Aici au pus pe roate o fermă și au început să producă brânzeturi din lapte de vaci. Soții Țurcanu până nu demult au muncit în Germania, iar toți banii adunați i-au investit în afacere. Aceștia mai sunt ajutați și de copii.

„Părinții aveau nevoie de ajutorul meu. Din puținul pe care l-am câștigat am investit și eu. Am avut o afacere proprie în domeniul construcției”, a menționat Alexandru, fiul soților Țurcanu.

„Eu sunt ajutorul secundar, am un copil mic, când am posibilitate o ajut pe mămica în ceea ce ține de prelucrarea laptelui, curățarea cașcavalului din frigider”, a spus Iulia Țurcanu, nora, pentru nordnews.md

Această fabrică produce trei tipuri de cașcaval din lapte de vaci, telemea și brânză de oi, iar un kilogram de cașcaval din lapte de vaci costă în jur de 130 și 160 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button