fbpx

meteo | Primii fulgi au încercat doar „să ne amăgească”. Cum va fi vremea în ultima săptămână de toamnă?

Deși câțiva fulgi ne-au surprins zilele trecute, toamna dă semne că nu se lasă dusă. În ultimele zile ale anotimpului colorat nu se anunță zăpadă, ba chiar s-ar putea să ne bucurăm de câteva raze de soare. Totuși, temperaturile vor fi destul de reci ca să nu renunțăm la căciulă, fular și mult ceai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nordul țării, săptămâna va începe cu minime între -5 și +2 grade Celsius, iar maxime: între +2 și +8. Temperaturile vor crește cu câteva grade spre mijloc de săptămână, iar – sâmbătă și duminică – se vor înregistra maxime de cel mult +11 de grade și minime de cel puțin 0 grade Celsius.

Cei din centrul țării vor începe săptămâna cu minime între -4 și +3 grade Celsius, iar maxime: între +3 și +9. Temperaturile vor crește spre mijlocul săptămânii, iar – în weekend – se vor înregistra minime de cel puțin +1 grade și maxime de cel mult +12 grade Celsius.

La cei din sudul Moldovei, săptămâna va începe cu minime între -3 și +4 grade Celsius, iar maxime: între +4 și +10. În weekend se vor înregistra minime de cel puțin +2 grade și maxime de cel mult +13 grade Celsius.

În toată această perioadă, presiunea atmosferică va fi una normală în toate regiunile țării, cu excepția zilei de azi, înregistrându-se o presiune ridicată. De altfel, nu sunt prognozate ploi sau ninsori.

Articole asemănătoare

Back to top button