fbpx

Zdob și Zdub vor să cucerească Eurovisionul pentru a treia oară. Concurenții înscriși pentru ediția 2022

Luni, 24 ianuarie, a fost dat startul preselecției naționale pentru Eurovision 2022 în Republica Moldova. Printre participanții din acest an se numără atât artiști deja bine-cunoscuți, dar și voci noi pe piața muzicală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Cei 30 de concurenți care se pregătesc pentru marea scenă Eurovision, ne vor reprezenta țara la Torino, Italia.

Printre cei care își încearcă norocul în acest an se numără și artiștii consacrați Zdob și Zdub, care participă cu piesa „Trenulețul”.

Amintim că Zdob și Zdub au pășit scena Eurovision de două ori. În 2005, artiștii ne-au reprezentat țara cu piesa „Bunica bate toba”, ocupând poziția a șasea, iar în 2011 au revenit cu piesa „So lucky”, clasându-se pe locul 12.

Printre participanți se numără și cântăreți care au mai participat anterior la preselecția națională precum: Dianna Rotaru, Maxim Zavidia, Sasha Bognibov, Tudor Bumbac, Lemonique, Ana Cernicova etc.

Selecţia naţională pentru desemnarea reprezentantului Republicii Moldova la concursul Eurovision 2022 se va desfăşura în două etape: examinarea dosarelor (25-28 ianuarie 2022) şi audierea live a concurenţilor (29 ianuarie 2022).

Listat tuturor participanților poate fi consultată aici.

Articole asemănătoare

Back to top button