fbpx

video | „Șoc și groază! Știrea zilei”. Dodon ironizează pe subiectul imaginilor în care scoate pasca din cuptor cu mâinile goale

„Șoc și groază! Știrea zilei azi în toată țara este despre tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paște. Acest eveniment a devenit atât de important, încât a eclipsat și dizolvarea Parlamentului”. Este reacția lui Igor Dodon la comentariile apărute pe internet, după ce jurnaliștii au observat că într-o înregistrare video plasat pe internet, liderul PSRM a scos din cuptor, cu mâinile goale, o tavă în care se afla o pască. Mai mult, unii internauți au observat că pasca despre care Igor Dodon spune că a copt-o împreună cu familia în satul său de baștină, Sadova, ar fi fost produsă de compania „Franzeluța”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dragi prieteni, Republica Moldova este astăzi într-o situație în premieră în istoria noastră modernă, când nu avem Guvern funcțional, un Guvern fără competențe și nu avem Parlament – în plină criză, fără organe de stat care ar putea lua decizii, iar oponenților mei politici iată de ce le pasă – cozonacii lui Dodon! Aceasta este adevărată față a unor politicieni și interesul lor pentru popor!”, a comentat subiectul liderul PSRM.

„Pe cei invidioși, data viitoare îi invit la Sadova să coacem cozonaci împreună!”, a adăugat acesta, publicând încă o înregistrare video din casa părintească de la Sadova.

Vezi și: stop cadru | Dodon scoate pasca din cuptor cu mâinile goale: Imaginile care au stârnit întrebări internauților

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button