fbpx

stop cadru | Dodon scoate pasca din cuptor cu mâinile goale: Imaginile care au stârnit întrebări internauților

Acțiunile socialistului Igor Dodon au căzut, din nou, sub atenția internauților. Liderul PSRM a publicat un video în care susține că se pregătește de Paști, împreună cu familia, acasă la mama sa, la Sadova. La un moment dat, Dodon pretinde că scoate din cuptorul încins o pască, însă o face cu mâinile goale. Secvența a stârnit întrebări în rândul internauților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

 

Pasca pe care a scos-o Dodon din cuptor pare să fie asemănătoare cu produsele de panificație fabricate de  „Franzeluța”, scriu internauții. În cuptor, totuși, erau și tăvi de metal, însă socialistul nu a încercat să le scoată cu mâinile goale.

La 30 aprilie, Igor Dodon a publicat ediția integrală a noului său vlog. Se pare că secvența menționată anterior a fost înlocuită cu alta. În video-ul publicat vineri, Dodon ține în mână o tavă de metal pe care a scos-o din cuptor cu prosopul. Totuși, și de această dată au apărut semne de întrebare.

Înainte de lua produsul în mâini, în video este arătat momentul în care soția lui Igor Dodon, Galina, începe să scoată din cuptor pasca în ambalaj de hârtie, iar peste câteva secunde Dodon i-a în mâini una în tavă de metal.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button