fbpx

video | Se reunesc într-o nouă formulă? Doi membri ai trupei legendare O-Zone au lansat o piesă împreună!

După ani de așteptare, fanii legendarei trupe O-Zone se pot bucura de un nou cântec al moldovenilor. Ce-i drept, de data aceasta, colaborarea muzicală are loc doar între doi membri – Radu Sîrbu și Arsenium.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Celebrii artiști au lansat recent o nouă piesă – Lay Down, care se bucură deja de peste 30.000 de vizualizări pe Youtube și zeci de aprecieri din partea internauților.

„Ne bucurăm să vă prezentăm noua colaborare cu prietenul meu Arsenium! Sper să vă placă!”, a scris Radu.

„Timp de mai mulți ani ne-ați întrebat când vom crea un cântec împreună. Uite că l-am realizat! Totul pentru voi! Mulțumim”, a transmis Arsenium.

Nu știm încă dacă cei doi vor continua să colaboreze și dacă o vor face sub numele renumit al trupei. Menționăm că O-Zone a fost o formație de muzică pop, compusă din Dan Balan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș.

La un an de la lansarea melodiei Dragostea din tei, cei trei au lansat superhitul în toată Europa. Piesa a ajuns în topul Billboard Eurochart Hot 100 Single, devenind nr. 1 mondial, fiind prima piesă în limba română care-și face prezența în acest top (provenind din Moldova/România) și care s-a vândut, ulterior, în peste patru milioane de exemplare unice în Japonia și peste 15 milioane de albume în întreaga lume.

Cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005, iar de atunci fiecare s-a implicat în proiecte individuale.

Articole asemănătoare

Back to top button