fbpx

video | Record Guinness: O fetiţă de 7 ani, desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume

Guinness World Records a anunţat că o fetiţă din Statele Unite a fost desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume după ce a interpretat ca profesionist la vârsta de 7 ani, relatează marţi UPI.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Reprezentanţii Guinness World Records au declarat că Victory Brinker a obţinut acest record la vârsta de 7 ani şi 314 zile după ce a participat la opt spectacole cu interpreţi profesionişti în cadrul show-ului Lights and Legends pe scena teatrului public din Pittsburgh, în 2019, scrie Agerpres.

Artista din Latrobe, Pennsylvania, în prezent în vârstă de 10 ani, a făcut senzaţie pe 6 iulie 2021, când a devenit prima interpretă din cadrul America’s Got Talent care a primit un Golden Buzzer de la toţi cei patru juraţi.

„Am vorbit foarte devreme şi am început să cânt la vârsta de 2 ani. Între 2 şi 3 ani, memoram CD-uri întregi cu melodii. Cântam mereu”, a spus Brinker pentru Guinness.

Fetiţa a afirmat că a devenit interesată de operă cu puţin timp înainte de a împlini 6 ani, pasiunea pentru această formă de artă fiind cultivată de către mama ei.

„Îmi place provocarea aranjamentelor muzicale dificile, tehnica necesară pentru a cânta, diferitele limbi în care sunt scrise toate ariile”, a mai spus ea.

Articole asemănătoare

Back to top button