fbpx

video | Premierul canadian, sunat de doi ruși care s-au dat drept Greta Thunberg: „Renunțați la arme, culegeți flori și zâmbiți”

Premierul canadian, Justin Trudeau, a fost păcălit de doi prankeri ruși. Aceștia l-au telefonat, prezentându-se drept Greta Thunberg, au vorbit cu el despre pacea mondială și l-au îndemnat să culeagă flori.

Deși a fost făcută la începutul anului, înregistrarea convorbirii dintre Trudeau și vlogerii Vladimir Kuzneţov şi Alexei Stoliarov, cei are s-au dat drept activista suedeză, a fost recent publicată. Trudeau a purtat o discuție calmă și a încercat să fie politicos și empatic cu „tânăra”.

„Sunt foare îngrijorată de amplificarea actualei crize internaţional. Abandonaţi NATO. Renunţaţi la armele voastre. Culegeţi flori şi zâmbiţi naturii”, spun prankerii în timpul conversației.

Pe de altă parte, conform BBC, imediat de a înțeles că nu discută cu Thunberg, premierul canadian a întrerupt conversația. Potrivit purtătorilor de cuvânt, nu acesta nu este primul caz când oficialul devine „victima” glumeților.

Anterior, cei doi prankeri au păcălit și alte persoane cunoscute. În plasa lor a căzut Elton John, Boris Johnson, Vladimir Zelenski și alții.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button