fbpx

video | O tânără moldoveancă l-a făcut pe Carla’s Dreams să plângă la SuperStar România: „Ești incredibil de minunată. Nu-ți dai seama ce ai făcut”

Daniela Bejan, o tânără din satul Oxentea, raionul Dubăsari al Republicii Moldova, a interpretat o piesă în limba franceză la emisiunea Superstar România. Membrii juriului au fost impresionați nu doar de prestația Danielei, ci și de optimismul și pofta de viață pe care a afișat-o, în pofida problemelor din viața ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânără s-a ales cu patru de „Da” de la juriu din care face parte și cântărețul Carla’s Dreams, originar și el din Republica Moldova.

Nu pot povesti prea multe, dar îți mulțumesc foarte mult că mi-ai amintit despre ce este foarte important, și anume despre fatul că o viață avem și suntem muritori sinceri, dar fericiți”, i-a spus interpretul.

„Sous le ciel de Paris” de Edith Piaf, în interpretarea Danielei Bejan:

A fost ceva super paradoxal în felul în care ne-a povestit toate problemele din viața ei cu un mare zâmbet pe față. Și cred că asta mi-a dat o tristețe. Mi-am dat seama că ea ascunde toată suferința asta prin bucuria asta de viață impusă de către ea”, a spus Marius Moga, membru al juriului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button