fbpx

video | O cățelușă a mers zilnic kilometri pentru a-și „vizita” la spital stăpânul bolnav. Momentul emoționant când cei doi se reîntâlnesc

A urmărit ambulanța, apoi a parcurs kilometri zilnic pentru a-și „vizita” stăpânul bolnav. Aceasta este povestea unei cățelușe din Turcia, botezată Boncuk.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Animalul de compania a mers după echipajul medical pe 14 ianuarie, când stăpânul lui a fost preluat de doctori și transportat la un spital din orașul Trabzon, relatează The Guardian. De atunci, aceasta a mers timp de șase zile la instituția medicală și a aștepta de dimineață până seară să iasă stăpânul.

Fiica bărbatului a relatat că lua acasă cățelușa de fiecare dată, însă aceasta fugea. Angajații spitalului spun, însă, că animalul era cuminte și nu intra în clădire, ci doar încerca să „tragă cu ochiul” în interior atunci când se deschidea ușa, probabil pentru a se asigura că stăpânul este în regulă.

Miercuri, după șase zile de spitalizare, bărbatul a fost externat. La ieșirea din spital era aștepta cu nerăbdare de cățelușa, care era încântată de reîntâlnire.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button