fbpx

video | Microsoft pregăteşte lansarea Xbox Series X. Noua consolă va intra pe piață din 10 noiembrie

Consolele de noua generaţie de la Microsoft vor fi lansate pe 10 noiembrie. Xbox Series X va costa 499 de dolari, iar primele recenzii au apărut pe internet, scrie Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După 7 ani a venit vremea unor noi console. Prima care va apărea pe piaţă este Xbox Series X. Pe ce mizează noua consolă? Pe viteză, în primul şi primul rând. Jocurile se încarcă mult mai rapid, performanţa fiind la nivelul unui PC de gaming.

Chiar dacă ieşi dintr-un joc, în doar câteva secunde poţi să reiei acţiunea de unde ai rămas. Performanţa plăcii grafice este de 12 teraflopi, de opt ori peste vechea generaţie. Îţi mai trebuie doar un televizor 4K şi eşti gata de joacă.

Tom Warren, editor The Verge: „Totul funcţionează mai bine. Cred că ceea ce a reuşit Microsoft este cu adevărat impresionant. S-au dedicat să se asigure că toate jocurile existente funcţionează perfect. Ceea ce lipseşte este entuziasmul jocurilor de next-gen, o interfaţă nouă şi chiar şi schimbări semnificative ale controllerului. Am jucat cu cel Dual Sense de pe Playstation 5 şi feedback-ul haptic schimbă total experienţa”.

Xbox X va fi lansat marţea viitoare şi va costa 499 de dolari. Un avantaj pentru Microsoft faţă de rivala Sony. Playstation 5 va fi disponibilă abia de pe 19 noiembrie şi nu va putea fi găsită în magazine. Lucru confirmat de Sony care a dezvăluit că PS5 va putea fi găsită doar online în primele zile după lansare.

Articole asemănătoare

Back to top button