fbpx

video | Kapushon, despre muzică și „distracțiile vicioase” din viața lui: „Cu mintea trează reușești mai multe!”

Campania #COOLtivămSănătatea continuă, iar eroul de astăzi este interpretul Kapushon. Acesta a povestit cum muzica l-a ajutat să pună capăt distracțiilor vicioase, consumului de substanțe și băuturilor alcoolice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Muzicianul susține că, atunci când ești popular, tentațiile sunt mari, însă el a încercat să demonstreze că dedicația este cel mai bun refugiu.

„În adolescență vrem să încercăm de toate, vrem să gustăm din viață și cum e vorba lui Stratan: gustăm din toate și ne pare bun. Am avut piese de tot felul unde erau mesaje de mai multe tipuri, unde, uneori, vorbeam despre distracție… alcool.

În ultima vreme mă strădui să fiu conștient de ceea ce scriu, fiindcă știu că este lume care mă ascultă, sunt adolescenți și copii care mă ascultă… am primit și întrebări: Ce înseamnă asta? Dar ce crezi despre asta? De ce ai scris asta? Și mi-am dat seama la un moment dat că, vreau eu sau nu vreau, dar trebuie să fiu responsabil de ceea ce scriu”, spune Kapushon.

Cântărețul consideră că, dacă maturii din jurul adolescentului ar vorbi mai mult despre modul corect de viață, acesta se va maturiza și va întelege mai bine ce este corect.

„Eu sunt bucuros și mândru de ceea ce am făcut în cariera mea muzicală și nu era să reușesc la o 100% dacă nu schimbam modul de viață și dacă nu munceam zi de zi ca un om sănătos”, a mai adăugat Kapushon.

Dacă ești supus criticilor constant și nu știi cum să reacționezi, vino la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova.

#COOLtivamSanatatea este o campanie sustinuta de Swiss Cooperation in Moldova in parteneriat cu UNICEF Moldova, Ministerul Sanatatii, Muncii și Protectiei Sociale al Republicii Moldova și Centrul Neovita. Youth Klinic Moldova este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, care oferă servicii medicale și psiho-sociale, gratuite și confidențiale, pentru adolescenți și tineri până în 24 de ani la: ginecolog, urolog-androlog, dermatovenerolog, testare voluntară HIV, psiholog, asistent social.

Articole asemănătoare

Back to top button