fbpx

video | Grigorii Leps s-ar fi luat la bătaie pe o stradă din Sankt Petersburg

Artistul rus, Grigorii Leps, s-a luat la bătaie în apropiere de un bar din Sankt Petersburg, unde a ajuns după ce a susținut un concert aniversar, transmite Fotanka

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După miezul nopții cântărețul a ajuns la barul Finnegans, care se află pe Moskovskii Prospekt. Acolo a intervenit conflictul cu unul dintre vizitatori, s-au auzit cuvinte jignitoare. Incidentul s-a produs după concertul său.

Publicația a reușit să discute cu martorii oculari care au filmat incidentul. Înregistrarea video îl arată pe Leps, împreună cu bodyguarzii săi, care se bat cu un bărbat. Angajații artistului îi dau mai multe lovituri adversarului, după care însăși Leps se alătură conflictului.

A venit Grigorii Leps, supărat după concert – că a eșuat și vocea i-a dispărut, a venit să bea whisky. În local era un oaspete beat, care s-a legat de el. Ei au ieșit afară”, a comunicat coproprietarul localului.

Publicația Fontanka a dat de urmele victimei, care este un funcționar de 39 de ani, pe nume Dmitrii. El a spus că Leps, după ce a apărut la bar, a vrut să joace table cu el pentru 10.000 de dolari. Dmitrii nu avea astfel de bani, după care între ei ar fi început o ceartă, care a continuat cu o bătaie pe stradă.

Cu ocazia aniversării sale de 60 de ani, Leps a susținut un mare concert la Palatul de Gheață din Sankt Petersburg. Dar nu totul a mers așa cum s-ar fi așteptat oamenii. Spectacolul nu s-a terminat fără incidente. Artistul a cântat la bis, dar în mijlocul piesei s-a oprit, a clătinat din cap și a aruncat microfonul cu putere pe jos, după care a plecat de pe scenă. Interpretul rămăsese nemulțumit de prestația sa.

 

Articole asemănătoare

Back to top button