fbpx

video, foto | Nuntă cu muzică moldovenească pe Coasta de Azur. Marinela Bezer și Vlad Gațcan și-au unit destinele într-o locație de elită

Bloggerița Marinela Bezer și-a unit destinul cu alesul inimii sale, Vlad Gațcan, fiul fostului deputat socialist Ștefan Gațcan. Cei doi au ales să-și sărbătorească nuntă pe Coasta de Azur. La scurt timp, invitații și-au inundat story-urile cu imagini de la marele eveniment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mireasa nu s-a rezumat doar la o singură ținută. În ajunul evenimentului, cuplul și-a poftit oaspeții la o cină. Atunci, protagonista evenimentului a purtat o rochie dantelată.

În ziua cea mare, Marinela a câteva rochii. Cea în care a fost dusă la altar de către tatăl său a fost cu siguranță cea mai impresionantă. Rochia poartă eticheta brandului de ținute de seară care aparține mamei Marinelei, Lilia Bezer. Pentru dansul mirilor, Marinela a ales o rochie mai lejeră, dar la fel de frumoasă.

Invitații speciali ai serii au fost Zdob și Zdub, care au reușit să încingă atmosfera.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

 

 

Cadoul surorii de zeci de mii de dolari

Nicoleta, sora mai mică a Marinei, a decis să o impresioneze în cea mai specială zi din viața ei. Nicoleta i-a dăruit o brățară de la renumitul brand Cartier, care ar valora circa 29.000 de dolari.

„I-am spus că această brățară îi va aminti mereu de sora sa mai mică”, a scris Nicoleta pe story.

Articole asemănătoare

Back to top button