fbpx

video | Flori, tuneluri din baloane, dansatori… și un deputat de la Chișinău. Surpriză „ca-n povești” pentru o moldoveancă de la Odesa, externată din maternitate

O jurnalistă din Republica Moldova, stabilită la Odesa, a devenit protagonista unei veritabile povești când a fost externată din maternitate. Baloane, flori, muzică, dansatori și multe emoții au înconjurat-o pe proaspăta mămică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din secvențele video publicate pe internet vedem că Olga Cașîrțeva a fost întâmpina cu mașini decorate cu inimioare, flori și berze. Pe panouri din Odesa au apărut mesaje pentru ea, iar cortegiul în care se afla a trecut printr-un labirint de baloane.

Acasă, aceasta la fel era așteptată de buchete imense de flori și baloane. Mai mult, seara externării a culminat cu un show cu focuri de artificii în cinstea mamei și micuței Ecaterina.

Despre Olga se știe că a lucrat la o revistă cunoscută din Republica Moldova, iar acum câțiva ani s-a căsătorit și s- a mutat cu omul iubit la Odesa. Așadar, la externarea ei au fost prezenți și mai mulți conaționali, inclusiv deputatul Sergiu Sîrbu.

Nu este clar ce îi leagă pe cei doi, însă se pare că jurnalista și soția parlamentarului sunt apropiate. Bunăoară, Olga Cașîrțeva apare în fotografii pe pagina de Instagram a Innei Sîrbu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Inna Sirbu (@innasirbu)

Din secvența video publicată vedem că parlamentarul i-a oferit un buchet roz mămicii și s-a aflat destul de aproape de părinți în timpul externării. Indiferent ce le-ar lega pe cele două familii, se pare că evenimentul de amploare va rămâne mult timp în memoria celor de la Odesa, dar și a moldovenilor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button