fbpx

video | „Este cel mai mare DA pe care l-am dat vreodată”. O adolescentă din Comrat, una dintre cele mai bune voci de la SuperStar

O adolescentă din Găgăuzia a făcut senzație la SuperStar România! Anastasia Chirillovskaia are 18 ani și este din Comrat. Tânăra a primit biletul de aur și va merge direct în finala concursului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acesta este cel mai mare „DA” pe care l-am dat, oricând, în orice concurs. Este Everestul de până acum. A sunat perfect”, a declarat Carla’s Dreams, considerând că deocamdată, tânăra din Republica Moldova este cea mai bună voce de până acum în acest concurs.

Smiley i-a spus Anastasiei că este gata să meargă cu ea în studio: „Am rămas şocat, ai totul. Putem merge chiar acum în studio să înregistrăm o piesă”.

Mama sa este profesor de canto și spune că aceasta este cea care a învățat-o tot ce știe. A crescut cu muzica în casă și acum cântă la evenimete private și alte concursuri muzicale. Tatăl sau este contabil și o susține în pasiunea sa, însă și-ar dori că fiica sa aibă un job stabil. La șase ani a cântat prima oară pe o scenă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button