fbpx

video | „Cât de sub piatră trebuie să trăiești ca să spui asta?”: Un vlogger dă voce motivelor din cauza cărora nu votează moldovenii

De ce nu votăm? – este întrebarea unui tânăr care ne oferă și răspuns(urile). Pentru că alegerile locale sunt tot mai aproape, vloggerul de la „The Duck Show” a decis să ne prezinte care sunt motivele invocate de moldovenii ce nu doresc să meargă la vot.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru toate „argumentele”, Iliuha Plămădeală are și un răspuns care să motiveze alegătorii în a-și schimba decizia. Iată câteva dintre ele:

– NU mă duc la vot, pentru că votul meu nu contează

„Dacă votul tău nu ar conta – ei (n.r. candidații) nu ar alerga după dânsul așa cum aleargă, ei nu ar cheltui milioane de lei pentru a umple orașul cu banere sau cutiile poștale cu gazete… ”.

 – NU mă duc la vot pentru că nu am cu cine vota. Nu mă reprezintă niciun candidat

„Dacă depui un pic de efort și studiezi lista candidaților, mai ales că informație în campania electorală e cât vrei, iar candidații încearcă să „ți-o bage pe gât”, îi poți observa pe cei care candidează independent. Nu zic că trebuie să-i votați cu ochii închiși, zic doar că merită să fie identificat unul care vă inspiră macar un pic și merită să-i dați măcar o șansă”.

– NU mă duc pentru că nu cunosc candidații și nu știu cu cine să votez

„Uite cât de adânc sub piatră trebuie să trăiești ca să spui așa ceva, cât de rupt de realitate și viață socială trebuie să fii ca să folosești acest argument? Cu cel puțin o lună înainte, ăștia se promovează pe toate căile posibile și imposibile, dar să presupunem că nu știi pentru că ai fost ocupat – informează-te! citește câte puțin de pe internet despre fiecare… ”.

Vezi toate motivele în videoul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button