fbpx

video | „Călătorind în cea mai puțin vizitată țară din Europa”. Cum s-au distrat niște vloggeri străini în R. Moldova

Niște vloggeri au avut parte o experiență pe cinste în Republica Moldova. Curioși să vadă „cea mai săracă țară din Europa”, cei trei tineri au rămas impresionați de „sufletul” unei țări atât de mici. Vizitatorii l-au întâlnit și pe Mihail sau „bunicul”, așa cum l-au poreclit băieții, care le-a făcut un mic tur în mai multe destinații, dar și le-a împărtășit experiențe tumultoase din viața sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajunși la Chișinău, vloggerii s-au cazat într-un hotel din centrul capitalei, iar ulterior au luat la pași orașul. Plimbându-se prin Parcul Catedralei, Thomas, Eric și Staffan l-au întâlnit pe Mihail, un bătrânel de 74 de ani care urma să le marcheze vizita în Republica Moldova.

Cei patru au vizitat câteva localuri și s-au întâlnit cu subscriberi din Republica Moldova. Ulterior, s-au aventurat și la parcul de distracții de la Valea Trandafirilor. Deși erau inițial sceptici din cauza uzurii aparatelor, s-au distrat pe cinste.

Bunicul Mihail le-a făcut o surpriză și i-a adus pe cei trei tineri la Vadul lui Vodă. La sfârșitul vizitei, youtuberii au ajuns și la o vinărie din țară.

Vezi mai jos întreaga aventură.

Articole asemănătoare

Back to top button