fbpx

video | Au cântat cu forță, dar nu au reușit să convingă antrenorii. Două moldovence au părăsit Vocea României

Carmelina Burdeniuc și Ana Nica Vacari au părăsit Vocea României. Cele două concurente erau în echipele lui Smiley și Tudor Chirilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ana-Nica Vacari, tânăra din Bălți care a făcut furori la etapa audițiilor nevăzute și a ajuns în echipa lui Smiley, a cântat de această dată o melodie de Beyonce. Și de această dată ea a fost lăudată de jurați, dar se pare că nu i-a convins suficient.

Carmelina Burdeniuc a ajuns la knockout după ce a reușit, prin vocea sa insistentă, să îl convingă pe Tudor Chirilă să întoarcă scaunul. Aceasta însă nu a putut să îl convingă și de această dată să o aleagă.

Actualmente, în concurs au mai rămas patru moldoveni. Eugeniu Cotruță și iubita sa, Victoria Gudima sunt în echipa Irinei Rimes. Vasile Bulgaru, despre care Rimes a spus că „este deja perfect”, luptă pentru trofeu fiind antrenat de Smiley, iar Irina Glăvan, femeia care i-a făcut o declarație de dragoste lui Horia Brenciu, este în echipa acestuia.

Citește și: video | Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României a luat sfârșit. Cine sunt moldovenii care vor participa la rundele de knockout?

Articole asemănătoare

Back to top button