fbpx

video | Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României a luat sfârșit. Cine sunt moldovenii care vor participa la rundele de knockout?

Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României s-a încheiat aseară. În concurs vor participa mai mulți moldoveni care au reușit să întoarcă scaunele juraților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Majoritatea i-au adunat în echipele lor Irina Rimes și Smiley. Moderatorii emisiunii chiar au glumit pe seama moldovencei în cadrul unei ediții, menționând că artista își simte conaționalii.

Cei doi iubiți din Moldova care au ajuns la Vocea României, Eugeniu Cotruță și Victoria Gudima, vor concura în echipa Irinei Rimes. Tânăra a convins-o doar pe basarabeancă să se întoarcă, iar băiatul și pe Horia Brenciu.

Vasile Bulgaru va fi în echipa lui Smiley. Artistul de peste Prut a declarat că nu vrea să îl perfecționeze, iar Irina Rimes a adăugat că acesta este deja perfect.

Carmelina Burdeniuc a fost participanta despre care jurații au spus că nu a cântat ideal, dar a avut ceva special în voce. Ea va fi discipola lui Tudor Chirilă.

Ana Nica Vacari din Bălți a cântat o melodie de Lady Gaga și a acces în următoarea etapă a concursului. Aceasta a mărturisit că nu s-a așteptat să se întoarcă mai multe scaune și i-a fost greu să își aleagă antrenorul, dar a mers în echipa lui Smiley.

Iulia Glăvan a revenit la Vocea României ca să îl vadă pe Horia Brenciu. Chiar dacă a avut de ales între jurați, aceasta i-a făcut lui o declarație de dragoste și a mers în echipa acestuia.

ZUGO le dorește mult succes tuturor participanților la knockout. Promitem să urmărim și în continuare evoluția lor și să împărtășim cu cititorii noștri cele mai interesante momente.

Articole asemănătoare

Back to top button