fbpx

video | „Am rămas singur și sărac. Îmi lipsește fiecare secundă”. Primele declarații ale lui Nicolae Botgros după moartea soției

Nicolae Botgros a făcut primele declarații după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Aceasta a relatat despre boala ei, precizând că după a doua intervenția artista a intrat în comă și nu a mai discutat cu aceasta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a relatat că pe lângă cancerul de colon cântăreața mai avea și diabet de 20 de ani. Botgros a mărturisit că are acum alături feciorul și nepotul, alte rude și prieteni, care îl susțin și îl ajută să depășească pierderea. Totuși, artistul declară că îi lipsește femeia care i-a fost alături mai mult de jumătate de secol.

„Dacă mă credeți, parcă nu aș avea nevoie de nimeni. Așa am rămas de singur și de sărac. Îmi lipsește fiecare secundă, Fiecare minute. De 53 de ani ne cunoaștem. De la 15 ani ne cunoaștem. Am trăit foarte mult cu dânsa.

M-am chinuit cu dânsa, cu boala ei. Am umblat cu ea în toată lumea să fac, să poată scăpa, să fie alături de mine. Dacă mi-a luat-o Dumnezeu. Nu știu dacă am mai fost vreodată așa de pustiu. Nu mi-am imaginat că se poate întâmpla”, a spus Botgros în lacrimi jurnaliștilor români.

Muzicianul a spus că a revenit la concerte în această perioadă pentru a încerca să își revină. Totuși, potrivit lui, melodiile pe care le-a cântat soția îi aduc aminte de ea, iar de două săptămâni tot ce are în casă îi amintește de Lidia Bejenaru. Din acest motiv, artistul s-a mutat la fecior pentru a-și alina durerea.

Am mai greșit eu. S-au luat toate lucrurile în calcul și am făcut așa ca familie să fie în regulă. Să nu fie afectată. Așa a vrut Dumnezeu să ne despartă. Pentru mine nu a fost în viață mai mare trăsnet decât acesta”, a punctat Botgros.

Amintim că Lidia Bejenaru s-a stins din viață în dimineața zilei de 26 iulie. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Central Armenesc din capitală. După ce a pierdut-o pe mama, feciorul artistei a povestit presei că aceasta a suportat trei intervenții timp de o săptămână.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button