fbpx

video | A decedat interpretul și compozitorul rus Alexandr Gradskii

Cântărețul și compozitorul rus Alexandr Gradskii a murit duminică, 28 noiembrie, la vârsta de 73 de ani. Acesta fusese internat în spital cu suspiciune de accident vascular cerebral.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, presa din Rusia anunța că artistul a fost internat de urgență cu suspiciune de accident cerebral vascular. Din nefericire, duminică se anunță despre moartea lui Aleksandr Gradskii.

„A murit Alexandr Gradskii. Compozitorul care stăpânea toate genurile muzicale – estrada, opera și rockul. A cântat toată viața, despre viață, a cântat despre prietenul, pe care nu-l va trăda, despre cât este de important să nu renunți la tine, despre faptul că totul în lume înseamnă dragoste”, a scris pe Facebook, Pervîi Kanal.

Gradskii a fost unul dintre cei mai timpurii interpreți de muzică rock din Rusia. Repertoriul său divers a inclus rock ‘n’ roll , cântece populare tradiționale interpretate cu secvențe rock şi arii de operă . Totodată, a compus două opere rock și numeroase cântece, inclusiv coloana sonoră pentru mai multe filme.

După contractarea infecției COVID-19 în luna septembrie a anului curent, sănătatea cântărețului s-a deteriorat.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button