fbpx

Veste bună pentru amatorii de muzică clasică. Apple va avea un serviciu de streaming specializat

Apple a anunţat, după ce a cumpărat un startup care dezvolta un serviciu de streaming pentru muzică clasică, că va folosi tehnologia achiziţionată pentru a lansa propria aplicaţie de streaming pentru astfel de muzică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apple a cumpărat Primephonic, un serviciu de streaming care oferă acces exclusiv la muzică clasică. Detaliile tranzacţiei nu au fost anunţate, însă Apple nu a făcut un secret şi din scopul achiziţiei, scrie news.ro.

Producătorul iPhone-ului spune că, în urma acestei achiziţii, va începe să lucreze la o aplicaţie proprie de streaming, care va oferi acces exclusiv la muzică clasică. Aplicaţia ar urma să fie lansată cândva anul viitor.

Între timp, pe 7 septembrie, Primephonic îşi va închide deja porţile, ca urmare a vânzării către Apple. Abonaţii actuali îşi vor primi banii înapoi şi vor beneficia de 6 luni gratuite de abonament la Apple Music.

Viitoarea aplicaţie de streaming va combina interfaţa aplicaţiei Primephonic cu unele dintre funcţiile pe care Apple le oferă şi în prezent în cadrul Apple Music.

Apple promite o experienţă deosebită adepţilor muzicii clasice şi, în acelaşi timp, spune că multe dintre aceste melodii vor fi disponibile la o calitate ridicată, în format lossless.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button