fbpx

Un weekend cu trei premiere! Ce spectacole vor fi jucate la Teatrul „Eugene Ionesco” la sfârșitul săptămânii

În acest weekend la Teatrul Național „Eugene Ionesco vor fi jucate trei premiere. Este vorba despre trei comedii, pe cât de diferite, pe atât de intrigante.

O zi din viața lui Helen

„O zi din viața lui Helen”- este o adaptare după piesa „Las’ că vezi tu!” a autorului Austriac Helmut Peschina. O istorie banală a unei vieți (ne)trăite, povestită de către o femeie care își sărbătorește aniversarea de șaptezeci de ani. Nu știm exact dacă are într-adevăr șaptezeci de ani, cel puțin asta-i spune celui mai bun prieten, papagalului Kiki care o ajută pe Helen să aranjeze masa de sărbătoare. La ora 21:00 vin oaspeții, întreaga familie Bernstein, pentru că tot ce-i mai frumos în viață este familia, nu? Totuși de ce până la urmă ne ciocnim de cel mai teribil sentiment – singuratatea?

Vă invităm să trăiți o zi din viața lui Helen, urmarind-o ca printr-un microscop chiar în bucătăria apartamentului ei. Cei mai norocoși vor avea  posibilitatea s-o ajute la prepararea unei salate speciale, salata de varză.

8 octombrie, ora 18:30

Link către bilete: https://iticket.md/event/o-zi-din-via-a-lui-helen

Fiți sănător, domnule!

Un romancier bogat este răpus de un atac de cord. Testamentul nu a fost încă deschis, iar moștenitorii lacomi și nefericiți dau tonul acestui vodevil pe cât de comic, pe atât de feroce. O menajeră pe cât de inocentă pe atât de hilară, o tânără văduvă care se bucură repede, o fiică căsătorită cu un ginere fals, un vecin care vrea să profite de situație pentru a-și mări apartamentul, un antreprenor de pompe funebre enervat și un bancher sunt toate personaje cinice și amuzante care fac un cerc vesel și interesat în jurul unui sicriu care încă nu a fost închis… cu un mort… care nu este chiar atât de mort!

9 octombrie, ora 18:30

Link către bilete: https://iticket.md/event/fi-i-s-n-tos-domnule

Regele Lear

Mihai Țărnă: „Acum 3 ani, pentru prima data vorbisem cu domnul Petru Vutcărău despre montarea Regelui Lear la TNEI.

TNEI… Petru Vutcărău, care nu calcase de vreme buna pe scenă. O trupă de excepție, dar necunoscută … și desigur Regele Lear, piesa de vârf al lui Shakespeare.

Toate elementele acestea adunate la un loc trebuie să creeze un singur gând, o singură dorință, o plăcere unică și desigur o nebunie adevărată … frica naște curajul.

10 octombrie, ora 17:30

Link către bilete: https://iticket.md/event/ticket/regele-lear

 Important! Toate spectacolele din zilele de duminică vor începe la ora 17:30

Detalii despre spectacol găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:

  • certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
  • rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
  • concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);
  • act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Articole asemănătoare

Back to top button