fbpx

Un star al fitness-ului mondial mănâncă 100 de ouă zilnic. Cum arată Fernando Torraca

Fernando Torraca este un star al fitness-ului mondial. Fost culturist, este un nutriționist certificat și a uimit pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit care este secretul care-l menține într-o formă de invidiat, scrie digisport.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este supranumit ”Regele dietei” și peste 100.000 de persoane îl urmăresc pe rețelele sociale. Torraca e un „pachet de mușchi”, însă nu doar antrenamentele fizice l-au ajutat să aibă corpul „sculptat”, ci și o dietă specială.

Fernando Torraca are între șapte și zece mese pe zi, iar în mare parte dieta sa constă în ouă. Mai exact, 100 de albușuri în fiecare zi. De obicei, „uriașul” stabilit în Florida aruncă majoritatea gălbenușurilor și păstrează doar două pe care le mănâncă în cursul unei zile.

„Mănânc doar albușuri. Dacă mănânc ouăle întregi, cu tot cu gălbenușuri, am probleme cu stomacul. Îmi plac ouăle pentru că, de exemplu, carnea de pui mă balonează.

Lumea spune că folosesc steroizi, dar nu toți îmi văd eforturile. Nu e ușor să mănânci 100 de ouă pe zi”, a transmis Torraca, pe contul său de Instagram.

Desigur, sportivul consumă și alte alimente, printre care carne de pui sau pește, iar în zilele în care „fentează” dieta, mănâncă găleți de înghețată. Cu toate acestea, Torraca este sănătos tun, iar fizicul său este impresionant. Nu de puține ori a fost dat afară din localurile de tip „mănânci cât poți”.

Articole asemănătoare

Back to top button