fbpx

Turiști arestați în Spania, după ce au aruncat mucuri de țigară de pe balconul hotelului, provocând un incendiu

Mai mulți turişti germani, aflaţi în vacanţă pe insula spaniolă Mallorca, au fost arestați după ce au provocat un incendiu. Cele 13 persoane reținute ar fi aruncat mucuri de țigară de pe balconul hotelului pe acoperișul de stuf al unui restaurant de dedesubt. Germanii urmează să fie aduşi sâmbătă seara în faţa unui judecător, care va decide asupra procedurilor ulterioare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Turiştii au dat o petrecere pe balconul hotelului şi au aruncat mucuri de ţigară pe acoperişul de stuf al restaurantului Why Not de dedesubt, provocând un incendiu vineri după-amiază, relatează dpa, citată de Agerpres.

Potrivit proprietarei restaurantului, Alice Klotz, pagubele provocate se ridică la 150.000 de euro. Două persoane au fost rănite uşor, a indicat cotidianul Mallorca Zeitung.

Judecătorul urmează să decidă dacă turiştii au provocat incendiul în mod intenţionat sau dacă au fost extrem de neglijenţi.

Restaurantul este situat în apropiere de Playa de Palma, o fâşie de plajă cunoscută de turiştii germani sub numele de „Ballermann”, după numele unei cafenele de pe plajă.

În ultimele săptămâni, în condiţiile în care restricţiile anti-COVID-19 au fost aproape în totalitate ridicate, în populara staţiune balneară au avut loc din nou petreceri dezlănţuite şi au fost raportate mai multe bătăi şi furturi.

Articole asemănătoare

Back to top button