fbpx

Sia a devenit mămică. Celebra cântăreață a anunțat că a adoptat un băiețel: Despre cine ar fi vorba?

Sia a dezvăluit un pas important pe care l-a făcut la vârsta de 44 de ani. Celebra cântăreață australiană a spus într-un interviu, pentru revista GQ, că a adoptat un băiețel, devenind mămică pentru prima dată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artista a preferat să nu povestească cum a avut loc procesul și ce vârstă are micuțul. Totuși, în luna mai a lui 2019, ea spunea că dorește să aibă grijă de un tânăr rapper în vârstă de 16 ani, Dasani, star al unui documentar difuzat de televiziunea HBO.

De menționat e că Sia a avut parte de mai multe momente grele în viața sa. Fostul său partener de viață, Dan Pontifex, a decedat într-un accident de mașină produs în Thailanda. În 2014, ea s-a căsătorit cu realizatorul de documentare Erik Anders Lang, însă s-au despărțit după doi ani.

Sia a trecut și prin dependențe: de medicamente eliberabile pe bază de rețetă și de alcool. Aceasta a reușit să scape de ele după ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie. În 2018, artista a sărbătorit opt ani de abstinență.

La sfârșitul anului trecut, însă, Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară – sindromul Ehlers Danlos. A dezvăluit că suportă dureri cronice și a venit cu un mesaj de încurajare către alte persoane bolnave.

Sia reprezintă o voce puternică și o compozitoare excentrică în muzica internațională. Pe lângă nominalizările la Grammy, artista, celebră pentru hituri precum „Chandelier” și „Cheap Thrills”, are în palmares numeroase alte premii internaţionale, ca MTV Video Music Award, potrivit mediafax.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button