fbpx

Și ce dacă afară nu ninge, iar iarna este nedreaptă? Tu fă-ți din acest weekend magie și mergi la cele mai faine evenimente!

Da, această iarnă nu prea vrea „să împartă” și cu noi fulgii de zăpadă. Însă… doar nu o să așteptăm până va ninge doar ca să ne bucurăm de anotimpul rece? Noi îți recomandăm să scoți năsucul afară și să petreci acest weekend cât mai frumos posibil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu știm dacă ți-ai făcut deja planuri pentru următoarele două zile, dar – ca în fiecare săptămână, ZUGO îți propune câteva evenimente, organizate în apropiere de tine, la care să-ți petreci timpul.

Sâmbătă, 11 ianuarie

11:00. Sărbătorile de Anul Nou sub Căciula lui Guguță. Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” a pregătit pentru sărbătorile de iarnă un program inedit! Spectacolul „Sărutul de gheață” cu matineu pentru copii, surprize, daruri pentru toţi, focuri de artificii, dans şi voie bună. La sfârşitul evenimentului – sesiune foto cu eroii din spectacol, iar la ieşirea din sală fiecare copil va primi câte un cadou de la Moş Crăciun.

14:00. Тренинг и концерт. Вход свободный. Meditația este simplă și dificilă în același timp. De ce să meditezi? Cum să liniștiți gândurile? Este posibil să vă mențineți calmul în această lume furibundă? Vino la eveniment pentru a-ți răspunde la aceste întrebări.

 

14:00. „International Language Café”. Este un fenomen cunoscut în întreagă lume și vine și în Chișinău! „Cafeneaua” reprezintă o oportunitate pentru persoane din diferite țări de a se întâlni și de a practica limbi străine cu vorbitori nativi.

17:30. A fost odată la Castel. Argatu’ și Moș Martin. Este genericul unui șir de evenimente care se desfășoară la Castelul Mimi în perioada sărbătorilor de iarnă. Pe 11, Mimi încheie acest șir cu un concert extraordinar, plin de folclor autentic, mixat cu beat-uri și ritmuri de hip-hop, susținut de unul dintre cei mai reprezentativi muzicieni ai underground-ului românesc – ARGATU’.

18:30. Capra cea bună, Lupul cel rău, Iedul cel mic și cumătra caprei. Cu ce e mai bună Capra decât Lupul? A făcut bine sau nu că s-a răzbunat? Oare de ce viața e atât sucită? De ce uneori adulții se comportă ca niște năuci, lipsiți de judecată? Ce rost are viața dacă nu mai poți avea încredere în nimeni ? Astea sunt întrebările pe care și le pune Iedul cel mic, rămas în viață, în cadrul spectacolului.

Duminică, 12 ianuarie

09:00. Training #2 / Moldova / Race Nation / Bucovel. Vine weekendul viitor! Și asta înseamnă un alt antrenament în pregătirea cursei de primăvară din Bukovel. Să ai disciplină și buna dispoziție cu tine.

11:00. Organic Sunday Brunch. Duminica brunch-ul organic va avea loc într-un format neobișnuit. Bucatele vor fi însoțite de vinuri „liniștite” de la Vinăria Gitana, cu participarea unui somelier. Chef Roman Batin va susține un atelier gastronomic pentru toți participanții la brunch. Fiecare invitat va putea participa la pregătirea mâncărurilor zilei și va avea un cadou frumos din partea echipei.

12:00. Moșii pe bicicletă. Clubul cicliștilor amatori din RM lansează Campania de colectare a produselor alimentare, rechizitelor școlare și bani pentru familii defavorizate. Darurile colectate vor fi repartizate familiilor în cadrul campaniei „Moș Crăciun pe bicicletă”. Și tu poți fi Moș Crăciun, ajută pe cel ce are nevoie.

17:00. Alba ca Zăpada și cei 7 pitici – balet în două acte. Vino la un spectacol deosebit care
a avut premiera mondială în 1975 la Teatrul de Operă şi Balet „T. Şevcenko” din Kiev, Ucraina. Dirijor: Denis Ceausov. Coregrafia: Ghenrih Maiorov.

18:30. Arta Conviețuirii. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă.

Weekend plăcut! 🙂 

Articole asemănătoare

Back to top button