fbpx

Reţeta de succes pe Instagram în 2022 – confidenţialitate și mai multe videoclipuri

De la noi funcţionalităţi pentru creatorii de conţinuturi la un control mai mare asupra confidenţialităţii, mai ales asupra celor tineri – sunt obiectivele pe care le are Instagram pentru anul 2022. Adam Mosseri, şeful Instagram, a vorbit despre obiectivele pe acest an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accentul rămâne pe videoclipuri, un tip de postări pe care Instagram s-a axat foarte mult în ultimii doi ani, inclusiv pentru a face faţă aplicaţiilor concurente, printre care TikTok.

Mosseri a anunţat că, în 2022, aplicaţia va creşte durata instastory-urilor de la 15 la 60 de secunde, precum şi o serie de funcţii moştenite de la TikTok, cum ar fi comentariile prin Reel, minifilme similare cu poveştile, dar cărora aplicaţia le dedică un meniu propriu, şi text-to-speech pentru videoclipuri.

Va trebui să regândim ce este Instagram cu adevărat, pentru că lumea se schimbă rapid şi noi trebuie să ne schimbăm odată cu ea„, a explicat Mosseri, potrivit Mediafax.

În lunile următoare vor fi suplimentate oportunităţile de generare de bani pentru creatori, precum şi o mai bună gestionare a confidenţialităţii.

O primă mişcare a fost introducerea pe Instagram a funcţiei „ia o pauză”, pentru a reduce timpul petrecut pe aplicaţie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button