fbpx

Renato Usatîi și Nina Crețu, invitați la nunta unui milionar român în Abu Dhabi. S-au distrat pe melodiile live ale lui Adrian Minune și ale Andrei

Renato Usatîi și Nina Crețu au fost invitați la nunta milionarului român Cristian Burci – cel care controlează numeroase afaceri din industria feroviară. Cei doi au publicat imagini video de la petrecerea fastuoasă care a avut loc în hotelul de 7 stele din Abu Dhabi „The Emirates Palace”, unde cea mai ieftină cameră ar costa 570 de euro pe noapte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Nina Crețu a optat pentru o rochie neagră, pe când Renato Usatîi a îmbrăcat un costum. Cei doi, alături de restul invitaților – printre care mai mulți politicieni controversați și oameni de afaceri cu probleme penale – s-au distrat pe melodiile live interpretate de manelistul Adrian Minune, Andra Măruță și Loredana Groza.

Mai multe vedete din România au fost pe lista invitaților, care au făcut o adevărată paradă a modei cu rochii de designer. De la nuntă nu au lipsit prietenii milionarului, printre care Valentina Pelinel și Cristian Borcea, Virgil Ianțu și familia lui, Andra și Cătălin Măruță.

Având în vedere unde s-a desfășurat nunta, meniul a fost unul specific arăbesc, pregătit de către 20 de bucătari aduși de la Paris.

După evenimentul din Abu Dhabi, Renato Usatîi și Nina Crețu au evadat pe o insulă exotică.

Articole asemănătoare

Back to top button