fbpx

Read Later, o nouă funcție pentru utilizatorii WhatsApp. Cum funcționează aceasta

Aplicația WhatsApp testează o nouă funcție pentru ignorarea conversațiilor. Aceasta se numește Read Later și este o îmbunătățire adusă opțiunii archived chats, noua interpretare permițând ignorarea convesațiilor, temporar sau permanent, notează go4it.ro.

Așadar, noua setare permite oprirea temporară sau permanentă a notificărilor de mesaje nou apărute în discuțiile de WhatsApp pe care le urmărim.

Așa cum spune și numele, poți opta să citești mai târziu mesajele nou postate, sau deloc, dacă consideri discuția neinteresantă. În orice caz, decizia de a citi mesajele rămâne o acțiune pur deliberată. Odată bifate folosind opțiunea Read Later, discuțiile pe WhatsApp nu vor mai declanșa alerte de notificare și nici nu vor apărea în inbox-ul de mesaje, rămânând arhivate în istoricul aplicației.

Opțiunea Read Later se diferențiază de funcția Mute, deja prezentă în aplicația de mobil, prin faptul că nu blochează definitiv respectivul utilizator. Mesajele sale ajung în continuare, doar că nu-ți sunt anunțate în niciun fel, rămânând să decizi mai târziu dacă vrei să le citești sau nu.

Pentru a beneficia de funcționalitatea nou adăugată ar putea fi nevoie să verifici mai întâi disponibilitatea ultimei versiuni de WhatsApp în magazinele online Play Store sau AppStore.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button