fbpx

Răcorește-te energizant: 5 cafele reci și delicioase pe care să le servești în zilele calde de vară

Dacă simți oboseală și ai nevoie de energie, să știi că e timpul potrivit ca să servești o cafea. Dacă nu ți-o dorești fierbinte, atunci o poți prepara rapid și sub formă de ice coffee.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO îți recomandă câteva idei de cafele reci care să îți ofere energie, să te răcorească și să îți creeze dispoziție:

  1. Cafea rece cu lapte condensat: Băutura ta va deveni mai dulce și mai delicioasă dacă îi adaugi acest ingredient, iar dacă îți dorești, poți alege și un sirop după bunul plac.
  2. Ice-coffee cu cocos: Poți cumpăra un sirop de cocos din comerț pe care să îl adaugi în cafea sau îl poți prepara acasă, amestecând la foc încet apa, zahărul și fulgii de cocos. Vei simți un gust exotic, care să te ducă cu gândul la vreo insulă îndepărtată.
  3. Cafea rece cu ciocolată: Fierbe cafeaua tradițional și topește o tabletă de ciocolata la baie de aburi. Amestecă compozițiile, pune-le în forme pentru cuburi de gheață la congelator, iar când ai poftă de ice-coffee, pune cuburile în pahar și adaugă lapte.
  4. Cafea rece cu vanilie: Toarnă porția standard de cafea peste 1-2 cupe de înghețată rece pentru a o răci și îndulci.
  5. Ice-coffee smothie: Pune în blender o banană coaptă și cafeaua cu lapte. Adaugă conținutului obținut gheață și presară compoziția cu nuci măcinate.

Articole asemănătoare

Back to top button