fbpx

Profețiile lui Notradamus pentru 2023. Ce a prezis despre Marea Neagră și al treilea război mondial

Pe măsură ce 2022 se apropie de sfârșit, toată lumea vrea să afle ce va aduce noul an. Celebrul astrolog al secolului al XVI-lea, Nostradamus, a făcut o serie de predicții pentru 2023, informează New York Post, citat de ProTV.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată care sunt acestea:

Încălzirea globală și moartea peștilor

Într-un mic pasaj din cartea sa, Nostradamus prezice „că soarele va arde marea strălucitoare: peștele viu al Mării Negre va fierbe”. Acesta previziune se verifică deoarece cercetările recente sugerează că multe dintre speciile de pești cel mai frecvent consumate de oameni ar putea dispărea ca urmare directă a încălzirii globale.

Palatul Buckingham, „în flăcări”

Nostradamus a prezis că 2023 va vedea „foc ceresc asupra edificiului regal”. Dacă privim predicția dintr-o perspectivă metaforică, realizăm că familia regală a trecut prin momente dificile chiar în 2022, culminând cu lansarea documentarului Harry & Meghan, care detaliază faptele întunecate comise împotriva lor de către coroană. Dezăluirile au afectat reputația familiei regale. Mai mult decât atât, cartea biografică a prințului Harry va fi lansată anul viitor. Astfel, vor ieși la iveală o nouă serie de informații despre regalitatea britanică.

Al treilea război mondial

Nostradamus scrie că 2023 va găsi lumea implicată în „în mare război, iar oameni vor muri din cauza răului”. Acest lucru s-ar putea aplica în cazul conflictului devastator din Ucraina, care până acum a fost marcat de crime de război și un număr mare de morți civile. În ceea ce privește „răul”, Vladimir Putin este destul de aproape de a-l personifica.

Profeția indică escaladarea conflictului într-un război mondial la scară largă anul viitor, care, având în vedere arsenalele nucleare în joc, ar putea echivala cu niveluri apocaliptice de distrugere.

Denumit „profetul pieirii”, se crede că viziunea sumbră a lui Nostradamus asupra lumii a fost modelată de doze mari din Vechiul Testament.

Odată cu publicarea celebrei sale cărți „Les Prophéties” în 1555, Nostradamus a oferit lumii și generațiilor viitoare un volum care prezice războaie, ciumă, dezastre naturale, tulburări civile, asasinate politice și alte asemenea lucruri.

Articole asemănătoare

Back to top button