fbpx

Probleme pentru Cristiano Ronaldo și Georgina? Arabia Saudită interzice ca un cuplu necăsătorit să locuiască împreună

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a decis să renunțe la fotbalul european pentru a semna cu formația din campionatul Arabiei Saudite, Al-Nassr, transmite DigiSport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Portughezul a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane și jumătate, perioadă în care va încasa o sumă colosală, 500 de milioane de euro.

Cum pot locui împreună Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în Arabia Saudită, deși nu sunt căsătoriți!

Mutarea este, însă, una complicată pentru câștigătorul a cinci Baloane de Aur. CR7 va trebui să se adapteze nu doar la fotbalul saudit, ci și la legile țării care îl va găzdui în următorii ani.

Concret, în Arabia Saudită este interzis ca doi parteneri să locuiască împreună dacă nu sunt căsătoriți, iar acesta este și cazul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez.

Deși cei doi au împreună doi copii, deocamdată nu sunt căsătoriți, motiv pentru care ar putea întâmpina probleme în Arabia Saudită. Totuși, un avocat saudit a explicat că lucrurile nu mai sunt la fel de stricte ca în urmă cu câțiva ani, iar Ronaldo și Georgina pot găsi o cale pentru a locui împreună.

Chiar dacă în Arabia Saudită este încă interzis ca un cuplu să locuiască împreună în afara căsătoriei, autoritățile au început să închidă ochii în ultima vreme. În prezent, în ceea ce privește rezidenții străini, autoritățile saudite nu se mai implică, deși legea interzice ca un cuplu necăsătorit să locuiască împreună”, a spus un avocat saudit pentru EFE, citat de Mundo Deportivo.

Sunt câteva variante pentru Georgina pentru a venit în Arabia Saudită. Prima ar fi să vină la invitația clubului Al-Nassr, cu o viză separată, astfel să poată locui oriunde își dorește. A doua opțiune ar fi să obțină o viză de turist valabilă un an. Aceasta îi permite să locuiască pe teritoriul țării timp de 90 de zile consecutive la fiecare vizită.

Totuși, legea muncii din Arabia Saudită spune că fiecare femeie care obține o viză de intrare în țară trebuie să fie soția, angajata sau o rudă de gradul I a unui bărbat care locuiește acolo. Nu se poate acorda o viză non-turistică unei femei fără a fi căsătorită”, a adăugat avocatul din Arabia Saudită.

Avocatul a mai spus că pentru Georgina, deoarece ea și Ronaldo nu sunt căsătoriți, cel mai simplu ar fi să „intre în țară cu o viză turistică, din moment ce o poate obține separat fără să fie nevoită să dezvăluie natura relației dintre ea și fotbalist”.

2022, cel mai greu din ultimii șase ani pentru Cristiano și Georgina

2022 a fost de departe cel mai rău dintre cei șase ani de când Cristiano și Georgina sunt împreună. Fotbalistul a avut un an slab din punct de vedere profesional cu Manchester United, care a culminat cu darea sa afară.

Iar Campionatul Mondial l-a încheiat în lacrimi după ce selecționerul Fernando Santos l-a exilat pe bancă, iar o parte dintre recordurile visate de el au rămas neatinse.

Totuși, cea mai mare decepție a lor s-a produs în aprilie, atunci când unul dintre gemenii născuți de Georgina a murit la naștere și a trăit doar fetița, Bella Esmeralda.

Articole asemănătoare

Back to top button