fbpx

Primăria a lansat o pagina web dedicată Chișinăului turistic. Ce informații poți afla accesând-o

Primăria municipiului Chișinău a lansat o pagina web dedicată orașului turistic. Proiectul a fost realizat de Direcția generală economie, comerț și turism și are drept scop de a oferi date despre cele mai importante evenimente și informații turistice din capitală. Site-ul este disponibil de a fi accesat în trei limbi: română, rusă și engleză.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, pe site-ul visit.chisinau.md, poate fi accesată informație istorică sau culturală cu descrierea celor mai importante obiective turistice ale capitalei, de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, până la troleibuzul turistic.

Totodată, vizitatorii site-ului por putea citi recomandări pentru activități în aer liber sau programul evenimentelor naționale și locale. De asemenea, harta interactivă oferă posibilitatea de a identifica obiectivele de interes, locația acestora, precum și o scurtă descriere însoțită de ghiduri audio.

Navigând pe site, oaspeții capitalei pot face cunoștință cu personalități marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotarele țării.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, pagina web va fi actualizată periodic de reprezentanții subdiviziunii de profil cu informații despre cele mai importante evenimente din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button