fbpx

Prima sportivă paralimpică din Playboy. Tatăl nu vorbește cu ea de câteva luni

Elena Krawzow este prima sportivă paralimpică din Playboy. Chiar dacă mama sa a susținut-o, tânăra dezvăluie că tată și fratele au refuzat să comunice cu ea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia povestește că i-a fost greu să ia decizia, iar mama sa a rămas șocată când a aflat, însă a încurajat-o, transmite digisport.ro. Potrivit sportivei, prin apariția sa în celebra revistă aceasta a vrut să le transmită altor femei care nu se considere perfecte să aibă încredere.

Totuși, dacă relația cu mama a rămas una bună, iar comunicarea cu fratele a fost reluată recent, tatăl a rămas neclintit. Acesta nu a mai comunicat cu Elena din toamnă anului 2020.

Elena Krawazow a apărut în Playboy în septembrie 2020. Sportiva are 27 de ani, la vârsta de 7 ani fiind diagnosticată cu boala Sargardt – maladie care îi permite să folosească ochii în proporție de 3%. Acest fapt, însă, nu o descurajează să practice natația, iar datorită efortului depus tânăra a obținut până acum cinci medalii de aur, două de argint și două de bronz la competiții internaționale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button